top of page
BPM Specialist - nov. 2022
BPM Specialist - nov. 2022

wo 16 nov

|

Karel V, Utrecht

BPM Specialist - nov. 2022

Procesmanagement in de praktijk. Neem je eigen casus mee! 4-daagse training in Business Process Management (BPM) Dag 4 presenteer je wat je hebt geleerd in je eigen casus.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 nov 2022, 09:30 – 24 nov 2022, 17:00

Karel V, Utrecht, Geertebolwerk 1, 3511 XA Utrecht, Nederland

Gasten

Over de training

Leer de methodieken, technieken en best practices van procesmanagement 'nieuwe stijl'.

BPM (Business process management) creëert een effectief raamwerk voor het beschrijven, analyseren, optimaliseren, simuleren en observeren van organisatieprocessen. Dit helpt om sneller en beter de prestatie van de organisatie te voorspellen, de medewerkersbetrokkenheid te vergroten, betere en snellere beslissingen te nemen, meer waarde aan klanten te kunnen bieden en de winstgevendheid van de organisatie te verhogen.

De training 'Business Process Management voor informatieprofessionals' biedt deelnemers de methodieken, praktijkvoorbeelden en instrumenten om informatie- en organisatieprocessen te beschrijven, analyseren, optimaliseren, simuleren en observeren en daarmee de digitale transformatie van de organisatie succesvol te maken.

Na afloop beschikt iedere cursist over een set van methodieken, instrumenten en praktijkvoorbeelden om in de organisatie het voortouw te nemen in de veranderingen die noodzakelijk zijn om een succesvolle digitale transformatie te realiseren.

Agenda


  • 7 uur

    DAG 1

    Karel V

  • 7 uur

    DAG 2

    Karel V
Nog 2 items beschikbaar

Deel deze training!

Evenementgegevens: Events
bottom of page