top of page

WAT IS DIGITALE GOVERNANCE?

Digitale governance beschrijft de processen, rollen, het beleid, de standaarden en de criteria die ervoor moeten zorgen dat de organisatiedoelstellingen worden gehaald.

Governance gaat over het optimaal inrichten van de organisatie – met beleid, standaarden en duidelijke afspraken. Zodat gedurende het hele proces naar het bereiken van de klantwaarde de juiste procedures worden gevolgd.

Wat is digitale governance?: Lijst

GOVERNANCE CREËERT DUIDELIJKHEID

Goverance is geen keurslijf. Het creëert duidelijkheid en geeft mandaat aan professionals die een doel willen bereiken.
 
Iedere professional weet wat de ruimte is om te handelen en kan terugkoppeling geven aan de beheerders van degovernance.
 
Governance enbeleid staan niet op zichzelf. Er zijn verbindingen tussen andere beleidsterreinen, zoals informatiebeleid, HR-beleid, security-beleid, communicatiebeleid en pricacy-beleid.

Governance is altijd verbonden aan de organisatiestrategie, waarbij duidelijk is wat de strategie is, wie ‘eigenaar’ is van de strategie. En ook wat de rol van de professional in elke stap van elk proces is om de organisatiestrategie succesvol te maken.

Wat is digitale governance?: Tekst

ADVIES BIJ DIGITALE GOVERNANCE

TIMAF begeleidt organisaties in hun digitale governance.

Na een analyse van de digitale volwassenheid, geven wij advies over de digitale strategie, informatie- en procesmanagement, verandermanagement, de culturele transitie, digitale governance en de enterprise architectuur.

Zo helpen wij de organisatie naar een hoger niveau van informatievolwassenheid. Dat is essentieel voor een geslaagde digitale transformatie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel +31 (0)6 1446 5585.

Wat is digitale governance?: Tekst

JA, ik wil graag een vrijblijvend gesprek over onze digitale strategie.

Bedankt voor je inzending!

Wat is digitale governance?: Potentiële verkoop
bottom of page