top of page

WAT IS VERANDERMANAGEMENT?

Verandermanagement in digitale transformatie verwijst naar het proces van het beheren van de veranderingen die plaatsvinden in een organisatie wanneer deze nieuwe digitale technologieën en processen omarmt.

Het is een belangrijk aspect van digitale transformatie, omdat het ervoor zorgt dat de overgang naar een hogere digitale volwassenheid soepel, efficiënt en effectief verloopt.

Verandermanagement is essentieel voor een succesvolle digitale transformatie. Het helpt om de disruptie voor de organisatie en haar medewerkers te minimaliseren. Wanneer veranderingen niet goed worden beheerd, kan dit leiden tot verwarring, frustratie en weerstand onder medewerkers, wat de adoptie van nieuwe technologieën en processen kan belemmeren.

 

Verandermanagement zorgt ervoor dat de voordelen van digitale transformatie worden gerealiseerd. Door de veranderingen zorgvuldig te plannen en uit te voeren, kunnen organisaties het maximale rendement behalen uit hun digitale investeringen.

 

Verandermanagement helpt ook om een cultuur van continu verbeteren en innovatie te bevorderen. Door veranderingen effectief te beheren, kunnen organisaties medewerkers aanmoedigen om nieuwe ideeën en technologieën te omarmen, wat kan leiden tot verdere digitale transformatie.

Wat is digitale strategie?: Lijst

ADVIES BIJ VERANDERMANAGEMENT

TIMAF begeleidt organisaties in de verandering.


Na een stakeholderanalyse en een analyse van de transformatie, geven wij advies over het verandermanagement en de culturele transitie.

Zo helpen wij de organisatie naar een hoger niveau van informatievolwassenheid. Dat is essentieel voor een geslaagde digitale transformatie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel +31 (0)6 1446 5585.

Wat is digitale strategie?: Tekst
Wat is digitale strategie?: Potentiële verkoop

Relevante trainingen

 • 15 nov. 09:30 – 23 nov. 16:30
  DRUK Utrecht, Westerkade 30, 3511 HC Utrecht, Nederland
  4-daagse praktijktraining in Business Process Management (BPM). 15, 16, 22 en 23 november 2023. Maximaal 8 cursisten. Neem je eigen casus mee! De laatste dag presenteer je wat je hebt geleerd aan de hand van je eigen casus.
 • 18 apr. 09:30 – 26 apr. 09:30
  DRUK Utrecht, Westerkade 30, 3511 HC Utrecht, Nederland
  4-daagse praktijktraining in Business Process Management (BPM). 18, 19, 25 en 26 april 2023. Maximaal 8 cursisten. Neem je eigen casus mee! De laatste dag presenteer je wat je hebt geleerd in je eigen casus.
 • 10 mrt. 14:00 – 16:00
  Webinar
  Leer de digitale volwassenheid van je organisatie te bepalen en te verbeteren.
bottom of page