top of page
Post: Blog2_Post

Advatera-community: Kijkje op het intranet bij Randstad

Op 12 maart organiseert Advatera een community-bijeenkomst in Diemen bij Randstad. Bram Koster presenteert het Randstad-intranet en je ontmoet collega's van andere organisaties.



Tijdens de bijeenkomst hoor je ook van andere organisaties hoe zij omgaan met de uitdagingen van interne communicatie, zoals digital employee experience, digital workplace, intranet, social intranet en andere thema's. Je hebt volop gelegenheid om jouw ervaringen te delen en te leren van anderen.


Europese community


Advatera is een Europese community van professionals in communicatie, marketing en digitale transformatie. De community is actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.


Je kunt lid worden en deelnemen aan elke online en fysieke bijeenkomst in heel Europa. Er zijn wekelijks bijeenkomsten ergens in Europa. In Nederland en België organiseren we 6 tot 8 bijeenkomsten.


Uniek kijkje in de keuken bij andere collega's


De lokale community-bijeenkomsten geven altijd een uniek kijkje in de keuken bij collega's. Je ziet letterlijk waar en hoe zij werken en hoe zij omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het vak.


Uiteraard zijn alle bijeenkomsten vertrouwelijk en zonder commerciële bureaus, consultants en leveranciers. Alle aanwezigen zijn professionals die bij elkaar komen om praktijkervaringen te delen in een veilige omgeving.


Elke bijeenkomst is weer bij een andere organisatie. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal speelt. Je kunt gratis aan een bijeenkomst deelnemen om te kijken of het waarde heeft voor jou of je organisatie.




* TIMAF is partner van Advatera. Erik faciliteert alle bijeenkomsten in Nederland en België en hij is ook spreker op DLF 2024.


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
0. mail - rond.png

Abonneer je op de DIGIVOLWASSEN.NL nieuwsbrief
Ontvang maandelijks nieuws en tips voor je digitale transformatie.

Bedankt voor je inzending!

JA, Ik wil graag praten over de digitale transformatie in mijn organisatie.

Bedankt voor je inzending!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page