top of page
Post: Blog2_Post

Leer van professionals uit andere organisaties in de Advatera-community

In 2023 organiseert Advatera weer community-bijeenkomsten in Nederland en België. Ontmoet collega's van andere organisaties en praat over je huidige uitdagingen.Uiteraard zijn alle bijeenkomsten vertrouwelijk en zonder bureaus, consultants en leveranciers. Alle aanwezigen zijn professionals die bij elkaar komen om praktijkervaringen te delen in een veilige omgeving.


Europese community


Advatera is een Europese community van professionals in communicatie, marketing en digitale transformatie. De community is actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.


Je kunt lid worden en deelnemen aan elke online en fysieke bijeenkomst in heel Europa. Er zijn wekelijks bijeenkomsten ergens in Europa. In Nederland en België organiseren we 6 tot 8 bijeenkomsten.


Elk jaar organiseert Advatera een evenement in Wenen: Digital Leadership Forum. De volgende editie is op 18 en 19 september, 2023. Hier ontmoet je zo'n honderd andere professionals in marketing, communicatie en digitale transformatie van allerlei organisaties. Leden van Advatera krijgen een korting. Schrijf je in voor DLF 2023!


Uniek kijkje in de keuken bij andere collega's


De lokale community-bijeenkomsten geven altijd een uniek kijkje in de keuken bij collega's. Je ziet letterlijk waar en hoe zij werken en hoe zij omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het vak.


Elke bijeenkomst is weer bij een andere organisatie. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal speelt. Je kunt gratis aan een bijeenkomst deelnemen om te kijken of het waarde heeft voor jou of je organisatie.


In de maand maart organiseert Advatera twee bijeenkomsten in de Benelux:


Tot ziens in maart!


* TIMAF is partner van Advatera. Erik faciliteert alle bijeenkomsten in Nederland en België en hij is ook spreker op DLF 2023.


47 weergaven0 opmerkingen

Comments


0. mail - rond.png

Abonneer je op de DIGIVOLWASSEN.NL nieuwsbrief
Ontvang maandelijks nieuws en tips voor je digitale transformatie.

Bedankt voor je inzending!

JA, Ik wil graag praten over de digitale transformatie in mijn organisatie.

Bedankt voor je inzending!

bottom of page