top of page
Post: Blog2_Post

Heb jij een idee voor mijn nieuwe boek?

Deze zomermaanden werk ik gestaag aan het nieuwe boek 'Strategie in digitale transformatie'. Dit wordt een lees- en doe-boek dat je helpt om digitale strategieën succesvol te creëren, delen, meten en te optimaliseren.Dus ik ben heel benieuwd naar jouw suggesties, vragen en opmerkingen voor dit boek. Weet je iemand (in binnen- en buitenland) die goed bezig is met digitale strategie en digitale transformatie? Heb je een onderwerp of een literatuurtip voor het boek? Laat het alsjeblieft weten en stuur een bericht naar erik@timaf.nl.


Abonnees van de 'digivolwassen' nieuwsbrief krijgen het e-boek gratis. Dus ik zou zeggen: schrijf je in! Er komt ook een papieren versie. Als eerste verschijnt de Engelstalige versie en dan volgt al snel de Nederlandstalige versie.


In een volgend bericht zal ik meer over de inhoud van het boek vertellen. In elk geval vind je er het TIMAF strategiespel, 10 uitgewerkte voorbeelden en veel oefeningen. Met de poster digitale strategie en spelkaarten wordt het een echt doe-boek. Het is de bedoeling dat je op basis van het boek zelf aan de slag kunt met het creëren van een digitale strategie.


In oktober wil ik het e-boek gereed hebben. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


0. mail - rond.png

Abonneer je op de DIGIVOLWASSEN.NL nieuwsbrief
Ontvang maandelijks nieuws en tips voor je digitale transformatie.

Bedankt voor je inzending!

JA, Ik wil graag praten over de digitale transformatie in mijn organisatie.

Bedankt voor je inzending!

bottom of page