top of page
Post: Blog2_Post

Leer van andere digitale leiders tijdens de DLF 2023 in Wenen

Ook na drie decennia 'world wide web' staan we nog aan het begin van de digitale transformatie van organisaties. We moeten nog veel experimenteren en fouten maken om van te leren. Dan schiet het natuurlijk wel lekker op als je kunt leren van de successen – en mislukkingen – van anderen.Gelukkig heb je elk jaar de kans om andere digitale communicatie-, marketing- en informatieprofessionals uit heel Europa te ontmoeten in Wenen. Dus kom naar Digital Leadership Forum 2023 in Wenen. Daar ontmoet je ‘digitale lotgenoten’ die met dezelfde zaken worstelen als jij.


Geen sponsorpraatjes


Wat dit ‘boutique’ evenement zo bijzonder maakt is dat de sprekers echt mensen uit de praktijk zijn. Geen sponsorpraatjes en geen consultants die het allemaal beter denken te weten. De organisator Advatera is namelijk een netwerk van communicatie-, marketing- en digitale professionals die regelmatig bij elkaar komen om hun ervaringen uit te wisselen. En elk jaar komt een groot aantal van die community-leden bij elkaar in Wenen.


Maandag workshopdag


De eerste dag kun je kiezen uit drie workshops waarin je van andere digitale vakgenoten leert hoe je je Artificial Intelligence (AI) in de praktijk toepast, hoe je het beste omgaat met Customer Journey Mapping en als derde hoe je medewerkers faciliteert met interne communicatie.


Je krijgt tijdens deze drie workshops echt een ‘kijkje in de keuken’ van andere organisaties. De workshops zijn altijd praktisch en geven alle ruimte voor interactie.

Traditiegetrouw krijg je vervolgens een rondleiding door het prachtige Wenen en we sluiten de eerste dag af met diner en een borrel.


Dinsdag’s presentaties en ontmoetingen


De tweede dag zit vol met interessante presentaties van onder andere CNN, Allianz, Bayer, Continental, Unilever, Wise en Imperial College London. Deze presentaties lopen over drie ‘sporen’ (tracks):


  • Track A - Digital Leadership and Business Transformation,

  • Track B - Digital External Communications & Marketing en

  • Track C - Digital Internal Communications, Digital Workplace & Hybrid work.


Deze combinatie van digtaal leiderschap en externe, interne en communicatie is heel waardevol. Je kunt kiezen voor één van de sporen en je helemaal onderdompelen of je kunt van elke subdiscpline iets opsteken. We zien vaak dat teams van twee of drie mensen elk een spoor volgen en dan onderling delen wat ze hebben gehoord.
De meerwaarde zit in het netwerk


Het jaarlijkse Digital Leadership Forum is altijd gezellig en uiterst leerzaam, maar extra meerwaarde zit in de ontmoetingen en de uitwisseling van de ervaring en de kennis. Het maakt niet uit of je organisatie klein of groot is, commercieel of overheid en of je veel of nog maar een beetje ervaring hebt.


Kom gewoon een keer langs om je vakgenoten uit Europa te ontmoeten. Je gaat er erg veel van opsteken.


Tot ziens op 18 en 19 september in Wenen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


0. mail - rond.png

Abonneer je op de DIGIVOLWASSEN.NL nieuwsbrief
Ontvang maandelijks nieuws en tips voor je digitale transformatie.

Bedankt voor je inzending!

JA, Ik wil graag praten over de digitale transformatie in mijn organisatie.

Bedankt voor je inzending!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page