top of page
Post: Blog2_Post

Webinar 'Cultuur in digitale transformatie'

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2023

Cultuur is de meest invloedrijke - en onderschatte - succesfactor in digitale transformaties. Doe mee aan de webinar op 10 maart om meer te leren over de rol van cultuur en hoe je het verandermanagement kunt aanpakken voor je digitale transformatie.De cultuur van een organisatie kan een enorme impact hebben op het al dan niet vlot verlopen van een digitale transformatie. Organisaties die investeren in leiderschap, teamveiligheid, welzijn en digitale vaardigheid van medewerkers zien een veel hoger rendement op de investering in nieuwe technische tools.


Of je nu net begint na te denken over een initiatief voor digitale transformatie, of al bezig bent met het moderniseren van de digitale systemen, denk na over de rol die cultuur speelt in de transformatie. Wat is er nodig om dit werk intern te socialiseren? En zijn er aspecten van de organisatiecultuur die mogelijk moeten veranderen?


Doe mee aan de webinar!


Om meer te weten te komen over hoe cultuur het succes in digitale transformatie beïnvloedt, organiseren wij de webinar 'The rol of culture in digital transformation' op 10 maart.


Sofie Meyer en Erik Hartman praten in die webinar over de essentiële rol van cultuur in digitale transformatie, met de nadruk op leiderschap, teamveiligheid, welzijn, digitale vaardigheid en verandervaardigheid.Er is voldoende ruimte voor interactie en vragen. Als je je aanmeldt voor de digivolwassen.nl nieuwsbrief is deelname gratis. Je bent van harte welkom! Meld je aan voor de webinar 'Cultuur in digitale transformatie' op 10 maart!

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
0. mail - rond.png

Abonneer je op de DIGIVOLWASSEN.NL nieuwsbrief
Ontvang maandelijks nieuws en tips voor je digitale transformatie.

Bedankt voor je inzending!

JA, Ik wil graag praten over de digitale transformatie in mijn organisatie.

Bedankt voor je inzending!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page