top of page
Post: Blog2_Post

Maak een succes van je digitale transformatie

Bijgewerkt op: 18 okt. 2022

Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw is er een verandering in de samenleving gaande waar organisaties nu echt mee worden geconfronteerd: digitalisering. Het wordt hoog tijd dat organisaties beter kunnen voldoen aan de eisen en mogelijkheden van het digitale tijdperk waarin wij nu leven.Meer dan technologie


De roep om digitale transformatie is groot, maar die verandering is niet altijd even succesvol. In de praktijk is het lastig om een organisatie te kantelen naar die nieuwe digitale ambitie. Een digitale transformatie raakt namelijk alle hoeken en gaten van de organisatie.


Het is niet alleen de technologie, maar ook de manier waarop de organisatie wordt geleid, hoe de processen lopen, hoe de informatie wordt gedeeld, hoe de technologie werkelijk helpt om het doel te bereiken en hoe gesteund de medewerkers zich voelen om daadwerkelijk te veranderen.


Kijk naar je volwassenheid


Vaak wordt er bij digitale transformatie een ambitieus doel neergezet waar men met goede intenties aan gaat werken. Maar al na enkele maanden blijkt het allemaal moeilijker dan gedacht. De digitale belofte verzandt in de praktijk van alledag en men blijft steken bij wat nieuwe digitale tools. Maar het wordt niet meer de transformatie die zo broodnodig was.


Het probleem is dat organisaties niet stilstaan bij hun huidige digitale volwassenheid. Als je niet weet waar je staat, kun je nooit bepalen wat er allemaal nodig is om de ambitie te bereiken. Je kunt dan ook niet realistisch inschatten hoe lang het gaat duren voordat je een stap verder bent.


Digivolwassen.nl gaat je helpen


We hebben de website digivolwassen.nl in het leven geroepen om jou te helpen met de digitale transformatie van je organisatie. Je krijgt hier nieuws, tips, achtergronden en instrumenten om van je digitale transformatie een succes te maken.


Ja, we gaan succesverhalen en leerervaringen over digitale transformatie met je delen. Maar we gaan ons vooral richten op de complexiteit achter de digitale transformatie, namelijk de volwassenheid van organisaties.


Laat ons weten wat je er van vindt


Wekelijks publiceren we nieuwsberichten, maandelijks sturen we een nieuwsbrief en regelmatig organiseren we webinars en trainingen. Dus schrijf je in en doe mee. Laat ons weten wat je nodig hebt.


Laat ons ook weten wat je vindt van ons initiatief en nodig ons uit voor een gesprek. We kunnen veel van elkaar leren over alle aspecten van digitale transformatie. We staan open voor jouw ideeën.


Wij zijn die 'wij'?


Wij, dat zijn Sofie Meyer en Erik Hartman. Twee 'seasoned' adviseurs die al vaak met digitale transformatie hebben geworsteld voor diverse organisaties. En die het tijd vinden om de daarbij opgedane kennis en ervaring te delen met anderen.


Je gaat van ons horen!49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


0. mail - rond.png

Abonneer je op de DIGIVOLWASSEN.NL nieuwsbrief
Ontvang maandelijks nieuws en tips voor je digitale transformatie.

Bedankt voor je inzending!

JA, Ik wil graag praten over de digitale transformatie in mijn organisatie.

Bedankt voor je inzending!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page